AAB Stucadoors

Voor al uw stucwerken, muurverven en betonlook!

Betonlook uitgelicht!


Op deze pagina vind u een aantal uitgelichte gemaakte projecten, afgewerkt met betonstuc. Op onze instagrampagina plaatsen wij regelmatig foto's van onze projecten. Volg ons daar dus ook om niets te missen.


Betonstuc is overal mogelijk. Zowel in de badkamer, als in de woonkamer of op een Cinewall of tafel.


Cinemawall/Cinewall

Wij hebben hier bij de klant een cinemawall/cinewall afgewerkt. De klant wilde iets opvallends en toch superchique. Dat is goed gelukt!! Door de verschillende lichtinvallen en gebruik van verlichting ziet dit plaatje er steeds weer anders uit.


Combinatie keuken en toilet

Bij 1 klant hebben wij de keuken en toilet in dezelfde kleur Cemcolori, betonstuc af mogen werken.

In de keuken hebben we bewust gekozen voor een gedeelte betonlook en daarboven een getexte wand. Dit geeft een mooier resultaat en breekt de muur. Waardoor de betonlook veel beter uitkomt. De kleur die we hier gebruikt hebben is Beige Grigiatro. Dit is een nieuwe trendkleur van Cemcolori.


En het toilet hebben we bij deze klant in dezelfde kleur afgewerkt. Leuk feitje om te weten....in het toilet is geen sloop- en breekwerk aan te pas gekomen. De betonstuc is over de bestaande tegels heen verwerkt.Bedrijfsruimte garage

Wij hebben een totale bedrijfsruimte afgewerkt met betonstuc. De balie, het aanrechtblad en de tafel zijn afgewerkt met Cemcolori betonstuc. Het geeft het een heel mooi, maar toch rustige en chique uitstraling door het allemaal met dezelfde kleur af te werken.


Speciale afwerkingen met betonstuc.

Ook zijn er hele speciale afwerkingen mogelijk met betonstuc. Zowel qua product als de afwerking zelf. Hieronder ziet u een paar aparte mogelijkheden. Zoals u ziet is het zelfs mogelijk om een roesteffect te maken of zelfs met goudeffecten af te werken.E-mailen
Bellen
Instagram